Sergio Ramos

Serhio Ramos: Atletiko je favorit

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je danas da je Atletiko Madrid favorit u predstojećoj utakmici finala Lige šampiona u kojoj se sastaju ova dva madridska rivala.
-Atletiko Madrid je favorit. Oni su osvojili titulu šampiona Španije, a predstojeće finale je za njih jedinstvena prilka. Da budemo realni, nikada drugoplasirana ekipa ne ostane upamćena. Finale se igra da bi se u njemu pobedilo, a oni će ići na pobedu – rekao je Ramos za španske medije.
Odbrambeni igrač Real Madrida dodao je da će njegova ekipa pružiti
maksimum na terenu, jer bi osvajanje LŠ bio ostvarenje snova igrače ovog kluba.
-Daćemo bukvalno sve za titulu u Ligi šampiona. Dosta vremena je prošlo od kako smo poslednji put bili u finalu, i imamo jedinstvenu priliku da dođemo do trofeja. Nadam se da ću odigrati utakmicu života, a to žele i moji saigrači. Svi žele da pruže maksimum – rekao je Ramos.
Ramos je dodao da bi voleo da u finalu Lige šampiona nastupi i Dijego Košta za Atletiko Madrid, jer veruje da na važnim utakmicama treba da igraju najbolji igrači, što po njegovim mišljenju Košta jeste.
Real Madrid i Atletiko Madrid sastaće se u subotu u Lisabonu u finalu Lige šampiona.
„Jorgandžije“ imaju priliku da osvoje svoj prvi trofej u Ligi šampiona, dok će se Real Madrid boriti za deseti u klupskoj istoriji.

Povezana vest:  Aleksandar Stanojević: Liga šampiona nije alibi protiv Vojvodine