UVEK U NEKOJ NEGATIVNOSTI IMA NEČEG POZITIVNOG

 

KO ZNA ZAŠTO JE TO DOBRO!

 

adem_ljajic_par_fud_1Grom iz vedra neba pogodio je Humsku i to u danu kada se odigrava utakmica u Ligi Evrope. Adem Lajić neće preći na Old traford iako je ta mogućnost bila samo u domenu čuda, koje se ipak desilo. Ono što se skrivalo od javnosti je klauzula u predugovoru koja se odnosila da „crveni – đavoli“ ne moraju da kupe mladog fudbalera Partizana, upravo taj segment je aktiviran i Adem Ljaić ostaje bar za sada u našem fudbalu.

Povezana vest:  FK Novi Pazar: Različiti aršini FSS

Ovaj postupak Mančestera zadao je glavobolju čelnim ljudima našeg šampiona i kada su finasiska sredstava upitanju, jer su operativci crno belih taj novac već ukalkulisali u budžet za narednu godinu.
Kada bi se ova vest posmatrala samo iz sportskog ugla, došli bi smo do zaključka da ipak nije sve tako crno! Sličnog mišljenja je Ivan Tomić.
ivan_tomic_sport_dir_par_fud-Veliki je to udarac za klub, ali nije u mojoj nadležnosti da pričam o finansijama. Iz mog ugla, dobili smo fantastičnog igrača, u kojeg imam ogromno poverenje. Siguran sam da će se u Mančesteru grdno pokajati zbog ovakve odluke – zaključio je sportski Partizana.

Povezana vest:  Koločini pauzira sedam nedelja

Jedno je sigurno mladi fudbaler, bez obzira na svoje godine mora ispoljiti potpunu zrelost u ovom trenutku i pokazati svima da je kadar da prevaziđe trenutnu situaciju. Ruku na srce momenat u kojem se našao on i Patrtizan nije lak, ali da se sve to prebrodi pravi lek jesu upravo dobre partije Ljaića na terenu. Ostaje da svojim radom i još boljim partijama, “mali Kaka” kako su upravo krstili stručnjaci Mančestera, dokaže da su Ferguson i saradnici žestoko pogrešili kada su doneli ovakvu odluku. Šampion Engleske jeste veliki klub,ali i naš Ljaić će biti veliki igrač!