zlatko krmpotmic

Krpmotić: Želeo sam pobedu, ali mi je drago zbog Zvezde

Trener fudbalera OFK Beograda Zlatko Krmpotić izjavio je danas da je njegova ekipa uspela u jednom delu utakmice da parira Crvenoj zvezdi, ali da to nije bilo dovoljno. 
-Dobra utakmica, sa mnogo golova. Mi smo pokušali da pariramo Zvezdi, to smo i uspeli u prvom poluvremenu. Bez obzira što sam mnogo želeo pobedu u današnjoj utakmici, drago mi je što je Zvezda osvojila titulu. Čestitam im na tome, čestitam i mojim igračima na pojedinim trenucima. Slabije smo odigrali odbranu, to nas je koštalo – rekao je Krmpotić novinarima posle meča. 
Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su danas, kolo pre kraja prvenstva, titulu šampiona Srbije pošto su na svom stadionu pobedili OFK Beograd sa 4:2. 
Crveno-beli su tako prekinuli dominaciju Partizana i osvojili prvu titulu šampiona Srbije posle šest godina, a ukupno 26. u istoriji kluba. Pred poslednje kolo, koje se igra u sredu, Zvezda ima 71 bod, odnosno trenutno tri više od drugoplasiranog Partizana. U poslednjem kolu, koje je na programu u sredu, Zvezda gostuje Vojvodini. 
OFK Beograd je na 11. mestu na tabeli sa 33 boda, a u poslednjem kolu ekipa s Karaburme dočekuje Donji Srem. 

Povezana vest:  OFK Beograd odigrao nerešeno protiv Metalurga