12 Poraz Partizana u Ligi Evrope

 

sinisa_stevanovic_fud_parJoš jedan poraz sustigao je fudbalere Partizana. Ekipa iz Humske 1 otputovala je za Francusku u nadi da će ostvariti, bareme nerešen rezultat, ipak! Dogodilo se još jedno “sletanje sa piste”.

U petom koluu Lige Evrope fudbaleri partizana pretrpeli su još jedan poraz. Jedini gol, prd 11.000 gledalaca postigao je Danijelo Braten koji je savladao Božovića u 54.minutu susreta. Crno – beli su odigrali solidan meč, ali je domaćin bio opasniji i bolji upravo za taj jedan gol. Goran Stevanović i posle pet kola nema nijedan bod u takmičenju pod okriljem evropske fudbalske federacije.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Zvezda dočekuje Radnički, derbi u Novom Sadu

U 40 minutu viđena je najzrelija akcija Partizana. Nju, ipak, Siniša Stevanović završava udarcem daleko od desne stative gola koji čuva Blondel. U nastavku igre, u 51. minutu iz igre je izašao Adem Ljajić a umesto njega na terenu se našao Miloš Bogunović. Partizan najkonkretniji udarac ka golu protivnika uputio je u 52.minutu kada je pokušao Nemanja Tomić, ali je Blondel doduše iz dva pokušaja uspeo da uhvati loptu koja je išla po sredini njegovog gola. Pokušaj Partizana da izjednači viđen je u 66.minutu kada je posle kornera Kleo bio najbolji u skoku, ali je njegov pokušaj glavom po sredini gola osujetio golman Blondel i loptu izbacio preko prečke.

Povezana vest:  Tomić: Ponosan sam na svoj rad u Partizanu

 

Tuluz – Partizan 1:0

(Braten 54)

Stadion: „Munisipal“

Gledalaca: 11.000

Tuluz: Blondel, Ebondo, Kapu, Mbenge, Nunke, Maćado, Sirijeks, Berson, Braten, Luan, Sukuna. Trener: Alan Kazanova

Partizan: M. Božović, Knežević, Đorđević, M. Jovanović, Stevanović,  Fejsa, Petrović, Moreira,  Ljajić (od 51. Bogunović), Tomić, Kleo. Trener: Goran Stevanović

Naredna utakmica Partiyana igra se 16.decembra kada će na stadionu u Humskoj 1 biti ugošćen Šahtrjor iz Donjecka.

Povezana vest:  Goebel jedva čeka početak priprema

 

Tabela:

1.Šahtjor          5          4          0          0          14:02   13

2.Briž  5          2          2          1          9:08     8

3.Tuluz            5          1          1          2          6:10     7

4.Partizan        5          0          0          4          5:14     0