MARTINEZ Action 03 RGB copy

Pogodi pobednika Mondijala i osvoji Brazuku

Ljubitelji fudbala i Svetskog prvenstva imaju mogućnost da dobiju na poklon zvaničnu loptu Mundijala, Brazuku, ukoliko u adidas radnjama (Usce Shopping center i Delta City) kupe bilo koje patike iz najnovije adidas fudbalske kolekcije „Battle Pack“ i pogode zemlju pobednika Svetskog prvenstva.
Da bi se kvalifikovalo za nagradu, potrebno je sačuvati račun kupljenih patika i popuniti kupon u kome će biti uneta „prognoza“ pobednika i broj računa. Pogađa se samo krajnji pobednik, a kao pomoć pri odluci kupac će dobiti raspored svih utakmica, kako bi mogao da se informiše i lakše predvidi budućeg šampiona.
Akcija traje do 5. jula.
adidas „Battle Pack“ obuhvata pet adidas kolekcija kopački – adizero F50, Predator ™ ®, nitrocharge ™, 11pro i adizero f50 ™ Messi. Svaka od njih ima sopstveni crno-beli dizajn kako bi se izdvojile na terenu. Nove adidas „Battle Pack“ kopačke će nositi na terenu tokom Svetskog prvenstva svi adidas igrači, uključujući i Mesija (Leo Messi), Oskara (Oscar), Alveza (Dani Alves) i Suareza (Luis Suarez).
Crna i bela predstavljaju adidas kampanju „sve ili ništa“ za Svetsko prvenstvo u Brazilu, u kojoj svaka kopačka ima tačno 50 % bele i 50% crne boje. Tri vatreno zlatne aididas pruge predstavlaju najveću nagradu trofeja FIFA Svetskog kupa. Adizero f50 ™ Mesi je jedini izuzetak sa kombinacijom plave i bele boje, inspirisan nacionalnim bojama njegove rodne Argentine.
Crno-bela šara na kopačkama je inspirisana bojama ratnika i pločnicima drevene Mesopotamije koji su usklađeni sa motivima plaža Kopakabane. Pojedinačni dezeni su dizajnirani tako da izraze atribute svake kopačke, kao i stav i sposobnosti svakog tipa igrača koji ih nosi, jer se bore za pobedu – brzinu, hrabrost, kontrolu , energiju i agilnost .

Povezana vest:  Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Bešiktaša zbog reflektora