Dragan-Dzajic-3

Džajić demantovao da je podneo ostavku

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i generalni sekretar Miodrag Zečević nisu podneli ostavke, a uprava crveno-belih na današnjem sastanku raspravljala je o borbi za evropsku licencu i finansijskoj situaciji.
Džajić je preko portparola kluba Marka Nikolovskog poručio da nije bilo ostavki, dok je potpredsednik Ivica Tončev naveo da klub radi sve kako bi obezbedio licencu za Evropu.
Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza priznao je da klub ipak nije bio u mogućnosti da isplati deo dugovanja igračima i zaposlenima, iako je to najavio pre dva dana.
-Izvinio bih se igračima i radnoj zajednici zbog nedavne najave da će dobiti novac u roku od dva dana. To se neće desiti, novac stoji na računu, a odgovor na pitanje zašto je to tako trebalo bi potražiti od Zečevića. Ja ne mogu formalno-pravno taj novac da raspodelim – rekao je Kokeza novinarima.
On je dodao da nije tražio ostavku DŽajića i Zečevića.
Drugi potpredsednik crveno-belih Ivica Tončev rekao je da se danas radilo o normalnom sastanku uprave.
-Bio još jedan radni sastanak. U ponedeljak će biti više reči, radi se na licenci. Što se tiče ostavki DŽajića i Zečevića, kasnio sam na sastanak. Ne znam ništa o tome – rekao je Tončev novinarima na stadionu u Ljutice Bogdana.
Ranije danas beogradski mediji preneli su da su DŽajić i Zečević podneli ostavke i da će o tome biti reči na sastanku UO. Iako je nedavno osvojio prvu šampionsku titulu od 2007. godine, klub iz Ljutice Bogdana nalazi se u teškoj situaciji.
Opterećen je dugom od više desetina miliona evra, a neizvesno je i pitanje dobijanja licence UEFA za takmičenje u Evropi.
Ipak, uoči sastanka UO, potpredsednik Ivica Tončev okupljenim novinarima rekao je da očekuju „mir u Zvezdi, a Zvezdu u Evropi“.
Džajić je već jednom, prošle godine posle sukoba sa Nebojšom Čovićem, podneo ostavku, pa je povukao.

Povezana vest:  Robert Prosinečki: Zadovoljan sam igrom