milos ninkovicNinković: Najtužniji dan za sve u klubu

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je posle saznanja o diskvalifikaciji crveno-belih iz evropskih kupova da je danas najtužniji dan za sve u klubu i da verovatno znači i raspad ekipe.
-Došao sam kod predsednika Dragana Džajića da popričamo o stanju u klubu, a ovde me je dočekala neprijatna vest. Ništa gore nije moglo da se desi – izjavio je Ninković.
Evropska fudbalska unija (UEFA) diskvalilfikovala je danas Crvenu zvezdu iz takmičenja u Ligi šampiona u sezoni 2014/2015 zbog kršenja pravlinika o finansijskom fer pleju.
-Posle toliko godina da osvojimo titulu, a da ne odemo u Evropu. Nakon prelepih godinu ovo ostavlja gorak utisak, nije moralo ovako da se završi. Ovo je najtužniji dan za sve nas u klubu, ali i za navijače. Kao što je pre dve nedelje bio najsrećniji kada smo uzeli tituilu. Nisam verovao da će ovo da se desi – kazao je Ninković.
On je dodao da će narednih dana više znati da li ostaje u redovima prvaka Srbije.
-Ovo najverovatnije znači i raspad ekipe. Nisam definitivno odlučio šta ću sa sobom i šta dalje. Tužno je da će se ovakva grupa fudbalera i ljudi verovatno raspasti. Nisam pričao sa upravom u vezi isplate igrača – zaključio je Ninković.

Povezana vest:  Kristijano Ronaldo: Ja sam najbolji fudbaler ikada