safet susic bih

SP BRAZIL 2014

Sušić zadovoljan i pored poraza od Argentine

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić rekao je da je zadovoljan nastupom svojih fudbalera i pored večerašnjeg poraza od Argentine na Svetskom prvenstvu. 
-Mislim da treba biti realan. Naš cilj je da pružimo što jači otpor protiv favorita, možda budućeg svetskog šampiona. Uradili smo ono što se očekivalo. Psihološki pritisak je učinio svoje, pa su igrači izgledali kao da nemaju snage. Bez obzira na poraz, ne treba biti nezadovoljan. Gol koji smo dali puno će značiti za dalje – rekao je Sušić, prenose bosanski mediji. 
Fudbaleri Bosne i Hercegovine poraženi su večeras od Argentine sa 2:1 u prvom kolu Grupe F Svetskog prvenstva u Brazilu. Argentina je povela autogolom Seada Kolašinca u trećem minutu meča, Lionel Mesi je duplirao prednost u 65. minutu, dok je prvi gol za Bosnu na svetskim prvenstvima postigao Vedad Ibišević u 85. minutu. 
Govoreći o mečevima protiv Nigerije i Irana, Sušić je istakao da će Bosni trebati još četiri ili šest bodova da bi prošla dalje.
-Ovo nije ključna utakmica, ključne su one posle. Ništa nije izgubljeno. Jedno je gledati, a drugo igrati protiv Argentine. Pogotovo kad imaju igrača koji, gde god na terenu da primi loptu, može da postigne gol – rekao je Sušić. 

Povezana vest:  Sautempton kaznio Benitezovu "rotaciju", Totenhem treći