luis suarez

Suarez: Nije osveta, ali naljutile su me Hodžsonove izjave

Dvostruki strelac u pobedi Urugvaja protiv Engleske (2:1) Luis Suarez rekao je danas da su ga izjave selektora Roja Hodžsona motivisale da se što pre oporavi i pruži maksimum na derbi meču grupe D Svetskog prvenstva.
Hodžson je posle poraza Engleske od Italije (2:1) izjavio da Suarez ne pripada igračima svetske klase kao što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. 
-Nije ovo bila osveta, ali u Engleskoj su samo pričalo o povredi i selektor je dao izjave koje su me naljutile – rekao je Suarez za urugvajski portal Tenfild.
Suarez je prvi gol proslavio u zagrljaju timskog fiziotarapeuta Valtera Fereire, koji mu je pomogao da se oporavi od povrede kolena zbog koje je bio pod znakom pitanja za SP.
-Valter je u mom životu pođedanko važan koliko žena i deca, gol sam posvetio njemu zbog svega što je uradio za mene. Moram da mu se zahvalim, on je najzaslužniji za moje pogotke – dodao je napadač Liverpula.
Urugvaj sada ima tri boda, koliko i Italija i Kostarika, koje imaju utakmicu manje, dok je Engleska poslednja na tabeli bez boda.
-Ova pobeda je bila veoma važna. Odigrali smo težak meč protiv jakog protivnika. Engleska ima snažan tim. Ipak, nismo se još kvalifikovali i moramo da ostanemo čvrsto sa nogama – poručio je Suarez.
Naredni meč izabranici Oskara Tabareza odigraće u utorak u Natalu protiv selekcije Italije.

Povezana vest:  Ronaldo napustio ekipu i otišao da vidi svoje blizance