slavisa stojanovic cz jav (3)Stojanović bliži odlasku iz Zvezde, nego ostanku u klubu
 
Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da trener Slaviša Stojanović još nije napustio taj fudbalski klub, ali da je izvesno da će to uraditi.
-Ako ode, on mora da ode kao veliki pobednik, jer je uspeo u onome što desetine trenera pre njega u Zvezdi nije. Njegovo ime mora da ostane upisano zlatnim slovima jer je posle šest sezona doneo Zvezdi šampionsku titulu. Stekao sam utisak da je bliži odlasku nego ostanku – rekao je Terzić.
Terzić je naveo da je u dugom razgovoru sa Stojanovićem stekao utisak da je slovenački stručnjak „malo umoran“ i da mu se izuzetno svideo kao čovek.
-Izuzetno mi se svideo i biće mi žao ako se budemo rastali. Svidela mi se njegova postavka stvari, fudbalska filozofija, on je vrhunski intelektualac – kazao je Terzić.
Prema njegovim rečima, Zvezda će brzo reagovati u pronalaženju novog trenera ako Stojanović napusti klub.
-Moraćemo da reagujemo, ne možemo da sedimo i da kukako za bilo kim. Već razmišljamo o mogućim kandidatima, ali iz poštovanja prema Slaviši Stojanoviću ni sa kim još nismo razgovarali – rekao je novi generalni sekretar crveno-belih.
Terzić je istakao da uprava kluba „ima okvire“ u koje bi novi trener morao da se uklopi.
Povezana vest:  Olimpijakos protiv Rijeke, Hofenhajm na Liverpul