Miguel Herrera slavljeSP BRAZIL 2014
Erera: Ono što smo hteli to smo i ostvarili

Selektor Meksika Migel Erera ocenio je da se njegovi igrači nisu slomili pod pritiskom i da su odradili sjajan posao u pobedi (3:1) u ponedeljak uveče nad Hrvatskom na Svetskom prvenstvu.
-Ono što smo hteli to smo i ostvarili, došli smo do važne pobede, hvala navijačima na podršci i nadam se da ćemo ih još uveseljavati. Ne znam čemu se svi čude što se nismo slomili pod pritiskom, pričali smo na terenu, tamo gde je i najvažnije. Momci su odradili sjajan posao – rekao je Erera, preneli su hrvatski mediji.
Fudbaleri Meksika plasirali su se u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto su u poslednjem meču u Grupi A u Resifeu pobedili Hrvatsku sa 3:1.
Erera je napomenuo da je ovo jedan od srećnijih dana u njegovom životu, ali i da se nada da će uskoro biti još srećnijih. Kapitan Meksika Rafael Markes je naveo da su on i saigrači ostavili srce na terenu.
-Ostavili smo srce na terenu, na pravi način smo odigrali utakmicu, ali idemo korak po korak i gledamo samo prema sledećoj utakmici. Cilj je da pokažemo isti nivo igre . kazao je Markes.
Meksiko će u osmini finala igrati protiv Holandije, koja je osvojila prvo mesto u Grupi B, dok će Brazil igrati sa Čileom.

Povezana vest:  U Interu predstavili brazilsko čudo od deteta

PHOTO: JAVIER SORIANO / AFP