nenad lalatovic promocija sal

Lalatović: Dilema nije postojala

Trener Crvene zvezde Nenad lalatović rekao je danas da nije imao dilemu kada je pozvan da preuzme taj fudbalski klub. 
-Dilema nije postojala. Situacija jeste teška, ali se to ne gleda kada te pozove Zvezda. Vratio sam se u svoju drugu kuću, daću sve da opravdam poverenje, emocije rade, naježio sam se – rekao je Lalović brojnim novinarima na predstavljanju na stadionu Zvezde. 
Lalatović je s crveno-belima potpisao ugovor na jednu plus dve godine. On je naveo da je predao spisak želja rukovodstvu kluba i istakao da onima kojima budu dolazili treba da bude čast i zadovoljstvo što će nositi dres Zvezde. 
-Situacija je takva kakva jeste, nije bajna i sjajna. Oni koji dođu mora, pre svega, da im bude čast i zadovoljstvo što će nositi crveno-beli dres i mora da znaju da će novac zaraditi tek kada odu u inostranstvo. Ima i onih koji će otići, a oni koji budu došli biće budućnost Zvezde i sa njima će za godinu-dve klub stati na noge – rekao je novi trener crveno-belih. 
Lalatović je rekao da se čuo sa svojim kumom Nemanjom Vidićem koji mu je poželeo sreću i dodao da se „nada da će napraviti bar još jednog takvog igrača“. Konferencija za novinare održana je u službenim prostorijama umesto u Medija centru, jer na stadionu nema struje, a generalni sekretar kluba Zvezdan Terzić rekao je da to „na simboličan način oslikava stanje u Zvezdi“. 
Fudbaleri Zvezde okupiće se u petak, a od 5. do 14. jula će biti u Sloveniji, zatim će otputovati u Belgiju gde će odigrati dve prijateljske utakmice protiv Genka i Mehelana. Crveno-beli će se potom vratiti u Beograd i onda ponovo otići u Sloveniju na drugi deo priprema.  Lalatović je najavio da će klub na pripremama odigrati osam ili devet utakmica. 

Povezana vest:  Blater odbio poziv za učešće u TV debati