Luis Suarez 1Dagliš: Liverpul ne sme da okrene leđa Suarezu

Nekadašnji fudbaler i menadžer Liverpula Keni Dagliš rekao je danas da je suspenzija Luisa Suareza veliki hendikep za „crvene“, ali dodao da zbog toga ne bi smeli da ga prodaju.
Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) kaznila je urugvajskog napadača sa devet utakmica suspenzije i četiri meseca van fudbala jer je ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija, što mu je treći put u karijeri, pošto je prethodno isto to uradio fudbaleru Čelsija Branislavu Ivanoviću i Otmanu Bakalu iz PSV-a.
-Moje mišljenje je da je na klubu puna odgovornost. Ne možete da se odreknete igrača samo zato što je uradio nešto pogrešno. Verujem da Liverpul neće okrenuti leđa Suarezu, bez obzira na zabranu FIFA. Naravno da će to biti težak udarac za klub, ali on je već prošao kroz ovakve stvari i mislim da će se vratiti na pravi put – rekao je Dagliš za Dejli Mejl.
Španski i engleski mediji prenose da je Barselona i dalje zainteresovana za transfer Suareza, u koji žele da uključe i fudbalera svog tima Aleksisa Sančeza.
Suarez je prošle sezone propustio 10 utakmica u Premijer ligi zbog toga što je ugrizao Ivanovića, ali je kasnije postigao 31 gol i proglašen je najboljim igračem šampionata.

Povezana vest:  Florenci: Zaslužili smo zvižduke