fk novi pazar

Fudbaleri Novog Pazara počeli pripreme za novu sezonu

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za predstojeću sezonu u Super ligi Srbije, a prvoj prozivci trenera Dragana Kanatlarovskog prisustvovalo je 38 igrača. 
-Nadam se da će klub nastaviti da ide uzlaznom putanjom i da ćemo imati uspešnu sezonu. Pred nama je period priprema gde je fizička snaga je u prvom planu, iako nisam trener koji je toliko usresređen na rad bez lopte – rekao je Kanatlarovski novinarima. 
Fudbaleri će, najverovatnije, do sredine jula trenirati u Novom Pazaru, a onda bi trebalo da nastave pripreme na Zlatiboru. 
-U drugoj fazi planiramo pet kontrolnih mečeva, a po povratku treba da odigramo još jednu pripremnu utakmicu. Za nekoliko dana ćemo moći malo preciznije da govorimo o tome, kao i o izgledu stručnog štaba – rekao je Kanatlarovski. 
Novopazarci će ove sezone biti slabiji za Radoša Protića i Mladena Popovića koji su otišli u Sarajevo, odnosno Velež, a prozivci nisu prisustvovali još Nemanja Arsenijević, Miljan Mutavdžić, Bojan
Đorđević i Ersin Mehmedović čiji su ugovori istekli. 
Na prvom okupljanju pojavili su se i igrači koji su bili pozajmljeni srpskoligašu Jošanici, talenti iz novopazarske omladinske skole, kao i nekoliko igrača koji će biti na probi. 
Predsednik novopazarskog superligaša Nedžad Dragolovčanin ocenio je da u ovom trenutku nije lako govoriti o realnim dometima kluba. 
-Borićemo se da budemo što konkurentniji, a obećavamo samo maksimalno zalaganje. Što se pojačanja tiče, mislim da je bolje dovesti četiri dobra fudbalera, nego osam osrednjih. Potrudićemo se da angažujemo proverene igrače – kazao je Dragolovčanin.
Sezona u Super ligi Srbije počinje 9. avgusta, kada će Novi Pazar ugostiti ekipu Rada. 

Povezana vest:  Balak polomio nos na utakmici?