suarez izjava

Zubizareta hvali Suareza: Priznao je grešku

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta pohvalio je danas urugvajskog fudbalera Luisa Suareza što se izvinio Đorđu Kjeliniju kojeg je ugrizao na utakmici Mundijala.
Suarez je zbog tog poteza dobio četvoromesečnu suspenziju, a Urugvajci su u međuvremenu ispali u osmini finala od Kolumbije (0:2).
-Suarez je pokazao da je skroman i da ume da prizna grešku kada je napravi. To je veoma važno. Svi znaju da je Luis sjajan fudbaler, igrao je prošle sezone na više pozicija, ali on je još uvek pod ugovorom sa Liverpulom – rekao je Zubizareta za engleski Skaj.
Poslednjih dana mediji u Španiji špekulisali su da je Barselona zainteresovana da dovede Suareza, a Zubizaretin potez vide kao dodatni korak u tom smeru. 
Suarez je kažnjen sa devet utakmica suspenzije i četiri meseca van fudbala zbog toga što je na meču protiv Italije ugrizao Đorđa Kjelinija.
Suarez je prethodno tokom karijere već kaznjavan jer je „grizao“ Otmana Bakala iz PSV-a i Branislava Ivanovića iz Čelsija. Istovremeno, Suarez će morati da plati i novčanu kaznu od 100.000 švajcarskih franaka.

Povezana vest:  Rodžers: Niko nije iznad Liverpula, pa ni Suarez