fkp-drav

Partizan pobedio Dravinju na pripremama

Kombinovi tim Partizana pobedio je danas na Pohorju u pripremnoj utakmici slovenačkog drugoligaša Dravinju sa 3:0. Partizan je poveo u trećem minutu golom Beka Fofane, a nakon toga dvostruki strelac bio je Predrag Luka, koji je mrežu pogodio u 14. i 62. minutu. 
Trener Partizana Marko Nikolić izveo je kombinovani tim protiv Dravinje, a večeras od 18 časova u Ptuju, u meču protiv osvajača slovenačkog Kupa Gorice, izveščhe ekipu za koju se očekuje da će startovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, 15. jula. 
Utakmica protiv Gorice biće poslednja na pripremama u Sloveniji, pošto se igrači i stručni štab Partizana večeras vraćaju u Beograd. Napadač Partizana Predrag Luka rekao je da je zadovoljan svojom igrom. 

Povezana vest:  Tevez ponovo u reprezentaciji Argentine posle tri godine

-S obzirom da je kraj priprema i da su teške noge, dobro smo odigrali. To je ipak druga liga Slovenije, mnogo su slabiji od nas. Postigli smo tri gola i imali mnogo šansi. Popodne je utakmica sa Goricom, pa ćemo videti gde smo. Zadovoljan sam svojom igrom, postigao sam dva gola i zahvalan sam Saši Markoviću na asistenciji – rekao je Luka, preneo je klupski sajt. 
Partizan će takmičarsku sezonu početi 15. jula utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv pobednika duela Linkolna i Toršavna. 

Povezana vest:  Boško Janković propušta SP zbog povrede