Luis Suarez Liverpool Cardiff

Suarez za nekoliko dana u Barseloni

Fudbaler Liverpula Luis Suarez u narednih nekoliko dana potpisaće za Barselonu u transferu vrednom 75 miliona funti, prenela je danas britanska televizija Skaj. U klupskim buticima katalonskog giganta već su počceli da se prodaju dresovi sa brojem devet i Suarezovim prezimenom, što je jedan od znakova da je realizacija transfera blizu.
Ugledni španski fudbalski novinar Gijem Balague rekao je za Skaj kako je jasno da su Suarez i čelnici Barselone trenutno na istim talasnim dužinama.
-Liverpul je odustao od Suareza, a cifra koju Barselona mora da plati kreće se između 70 i 80 miliona funti. To je ono što Liverpul traži u ovom trenutku. Jasno je i da Barselona čeka novac od prodaje Aleksisa Sančeza i računa da bi tu mogla da zaradi oko 30 miliona funti. U svakom slučaju, to će se desiti, a čak i Suarezova porodica očekuje da se do kraja nedelje finalizuje transfer – rekao je Balague za Skaj.
Suarez je prošle sezone za Liverpul odigrao 37 utakmica i postigao 31 gol.
Svetska fudbalska federacija (FIFA) nedavno je suspendovala Suareza na četiri meseca jer je na meču Mundijala ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija.

Povezana vest:  Pobeda Srbije, Portugalija i S.Irska na prvenstvu Evrope