lalatovic trening 1

Lalatović: Potrebna su nam pojačanja

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je njegovom klubu potrebno nekoliko pojačanja i dodao da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema. 
-Potrebna su još dva bočna igrača koja igraju gore visoko, kao I još dva prednja igrača, i jedan centralni – rekao je Lalatović za klupski sajt. 
-Ne bih u ovom trenutku govorio o sistemima, ali imam u glavi system kako bih voleo da Crvena zvezda igra, ali sve zavisi od toga koga će uprava dovesti u narednom periodu – dodao je on. 
Fudbaleri Crvene zvezde se za novu sezonu pripremaju u Sloveniji gde su odigrali jednu pripremnu utakmicu, a Lalatović je rekao da je zadovoljan zalaganjem igrača. 
-Imali smo protiv sebe ekipu koja je slovenački drugoligaš (Beržej), ali i mi smo u drugom poluvremenu igrali sa izmenjenim sastavom gde je debitovalo nekoliko omladinaca. Ono što me jako raduje je to prvo polurveme gde smo jako dobro trčali i gde se videlo da igrači primenjuju ono što radimo na treninzima – kazao je šef stručnog štaba crveno-belih. 

Povezana vest:  SP JAR, Hobotnica Paul prognozirala: Španija će biti prvak