partizan promocija dres

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVI DRES ZA NOVU TITULU

Crno-bela kombinacija boja je jedna od najpopularnijih na svetu i sa ponosom je nose mnogi šampioni, a fudbaleri Partizana će u novoj sezoni igrati u novim crno-belim dresovima na domaćem terenu, dok će u gostujućim utakmicama nositi sive dresove sa polo kragnom.
U novom adidas dresu crno-beli tim je zaigrao juče na prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojoj su pobedili 3:0 Toršavn sa Farskih Ostrva, a danas je to proslavio sa svojim fanovima u adidas radnji u centru Beograda.
Brojni fanovi Partizana i pripadnici sedme sile zavirili su u improvizovanu „svlačionicu“ Partizana gde su ih u novim dresovima sačekali fudbaleri Petar Grbić, Darko Brašanac, Saša Lukić, Milan Lukač i Petar Škuletić.
Novi crno-beli dres sa klasičnim prugama i V izrezom je napravljen od izuzetno lagane ClimaLite tkanine koja pruža lakše izbacivanje vlage i sprečava pregrevanje i u njemu će fudbaleri igrati na domaćem terenu. Za igru u gostima Partizan će prvi put nositi adidas sive dresove Condo dizajna sa polo kragnom, napravljen od Climacool tkanine koja ima visok stepen ventilacije i sprečava pojačano znojenje igrača na terenu.
Priliku da se slikaju sa svojim idolima u „svlačionici“ Partizana iskoristili su svi fanovi, koji su samo danas imali priliku da kupe novi dres po 20% nižoj ceni, dok je najvernije navijače adidas nagradio sezonskim kartama.
Događaju je prisustvovao i šef stručnog štaba Marko Nikolić i brojne ugledne ličnosti iz sveta sporta.
Podsećamo da je adidas sponzor Partizana već četiri sezone i da su adidas opremu nosile i generacije fudbalera crno-belih iz 70-tih i 80-tih godina prošlog veka. Nošeni odličnim rezulatatima u prethodnim sezonama FK Partizan i adidas nastavljaju saradnju sigurni u novu titulu u novom dresu!

Povezana vest:  Hodžson: Kol će teško da ide na Mundijal