harry redknappRednap: Siti me naterao da odustanem od Belamija

 

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je danas da ga je rival iz Premijer lige Mančester siti sprečio prošle godine da kupi fudbalera Vest Hema Krega Belamija.

Rednap je rekao da je drugi klub iskoristio finansijsku podršku svojih bogatih vlasnika i zapretio mu da će mu pokvariti dogovor sa drugim igračem koga je hteo da dovede ako bude insistirao na transferu Belamija.

Povezana vest:  Venger traži "specijalnog" napadača u januarskom roku

Trener Totenhema, koji se sa Sitijem bori za mesto na tabeli koje vodi u Ligu šampiona, kazao je da je drugi klub hteo da dovede Vilsona Palasiosa iz Vigana u januaru 2009, iako nije bio ozbiljno zainteresovan za vesnog igrača iz Hondurasa.

-Došli su kod mene i rekli ‘ako ne odustaneš od Belamija, dovešćemo i Palasiosa, tako da ćeš ostati bez obojice’. Tako da nismo baš imali izbora. Rekli su ‘oduvaćemo vas’ – rekao je Rednap.

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije

-Šta tu može da se radi? Teško je. Teško je odlučiti u takvoj situaciji, a očigledno je da ne bismo mogli da se nadmećemo sa njima po novcu koji su hteli da ponude Kregu – rekao je Rednap.

Velški napadač Belami prešao je tada u Siti i postao jedan od ključnih igrača tima koji se bori sa Totenhemom za četvrto mesto u Premijer ligi, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Povezana vest:  Nikolić i Batak: Partizan zasluženo u finalu Kupa

Palasios je u Totenhemu postao prvotimac od kada je došao u klub.