par ludogorec

Stojev: Partizan će tražiti osvetu za prošlu godinu

Trener Ludogoreca Stojčo Stojev rekao je danas da će njegovom timu biti veoma teško protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona i dodao da veruje kako će crno-beli biti željni osvete za prošlosezonski poraz.
-Svaka utakmica je drugačija, pa će tako biti i sa Partizanom u odnosu na prošlu sezonu. Crno-beli imaju nove igrače i ekipu. Radi se o tehnički kvalitetnoj ekipi. Biće to dva velika duela – rekao je Stojev na konferenciji za novinare u Razgradu. 
Bugarski stručnjak prokomentarisao je i izjavu kolege iz Partizana Marka Nikolića koji je kazao da je Ludogorec finansijski mnogo jaci klub od crno-belih.
-Ne znam šta je tu loše, želim i Partizanu da ima milione. Prošle sezone smo, uostalom, izbacili Lacio u Ligi Evrope, a oni su bogatiji od nas. Nije sve u novcu. U svakom slučaju, verujem da Partizan ima motiv da nam se revanšira za prošlu sezonu – istakao je Stojev.
Partizan i Ludogorec sutra igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Isti rivali igrali su u toj fazi takmičenja i prošle godine, a Bugari su slavili u oba meča, sa 2:1 i 1:0.
-Imamo igrače koji vrlo dobro znaju šta donose ove utakmice protiv Partizana. Dobro smo analizirali i svoje i partije rivala u prethodnom period – naveo je on.
Stojev je dodao da sutra neće moći da računa na nekoliko povređenih igrača – Kozmina Mocija, Jordana Mineva, Brajana Angula, Aleksandra Barta i Georgija Ivanova. Sutrašnji duel Ludogoreca i Partizana igra se u Razgradu od 20 sati po srednjeevropskom vremenu.

Povezana vest:  Zvezda na Kopenhagen za jesen u Evropi i predvorje LŠ