milan-milanovic-radMilanović zadovoljan sa tri boda iz dve utakmice

Trener fudbalera Rada Milan Milanović izjavio je danas da je zadovoljan sa tri osvojena boda iz prve dve utakmice u Super ligi Srbije.
Rad je danas na svom terenu posle preokreta pobedio Borac iz Čačka sa 2:1. Borac je poveo u 41. minutu preko Stefana Živkovića, a beoradski tim je do pobede došao golovima Nemanje Mihajlovića u 54. i Nikole Maraša u 69. minutu.
-Usled okolnosti oko registracije igrača mnogi potezi su bili iznuđeni, ali na kraju se sve isplatilo. Nadam se da ćemo u sledećem kolu biti kompletni i očekujem da nam se pridruže igrači koji su prošli pripreme. Sa tri boda iz dve utakmice sam zadovoljan – rekao je Milanović posle utakmice, preneo je klupski sajt.
-Utakmica je bila ravnopravna i teška kako smo i očekivali. Želeli smo da kao domaćini ostvarimo prvu pobedu u ovoj sezoni. Dobro smo ‘stajali’ na terenu prvih 35 minuta, onda nam je u više navrata pobedao Živković i bili smo kažnjeni. U drugom delu smo pojačali ritam, uozbiljili se i napadali, uspeli da izjednačimo a zatim i da pobedimo – dodao je Milanović.
U sledećem kolu Rad će kao gost igrati protiv Voždovca, a Borac u Čačku protiv Čukaričkog.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Maradona: Hoću da svaka lopta pređe preko Mesija!

PHOTO: FK RAD