Lalatovic ZVEZDA-JAGODINA 08Lalatović: Milijaš će nedostajati ekipi ako ode

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Jagodine i da će kapiten Nenad Milijaš mnogo nedostajati ekipi ako pređe u tursku Manisu.
-Čestitam igračima na osvojena tri boda, dobro smo ušli u utakmicu i zasluženo pobedili. Igrali smo protiv ekipe koja zna da igra na rezultat, ima iskusan tim koji je dve godine na okupu i dobro je takvu ekipu pobediti sa 3:0. Želim im mnogo sreće u nastavku šampionata – rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.
Zvezda je večeras na svom terenu pobedila Jagodinu sa 3:0, u drugom kolu Super lige i ostvarila drugu pobedu. Crveno-beli su poveli golom iz slobodnog udarca kapitena Nenada Milijaša, koji će najverovatnije posle sledećeg kola i utakmice sa Vojvodinom, preći u tursku Manisu.
Strelci su bili još Đorđe Rakić i Darko Lazović.
-O Milijašu ne treba trošiti reči, dokle god bude ovde on je kapiten. Mnogo će nam faliti ako bude otišao, on je najbolji igrač naše lige – rekao je Lalatović i dodao da još ne razmišlja o narednoj utakmici protiv Vojvodine.
Milijaš je rekao da postoji mogućnost da ode, ali da za sada razmišlja samo o utakmici sa Vojvodinom.
-Postoji mogućnost odlaska, ali razmišljam o utakmici sa Vojvodinom. Bitno je da smo pobedili Jagodinu, koja je prošle godine pokazala da je veliki tim, 3:0 je lep rezultat. Naši mladi igrači imaju kvalitet i potencijal, ali moraju još da se dokazuju, nije lako igrati u Crvenoj zvezdi – rekao je Milijaš.
Jagodina je prošlu sezonu završila na trećem mestu, iako je loše startovala, a njen trener Mladen Dodić rekao je da se nada istom ishodu i ove godine. U prve dve utakmice Jagodina je osvojila bod.
-Nadam se da će se sve završiti kao prošle godine. Imali smo neke prilike i držali rezultat, ali je evrogol Milijaša dao Zvezdi mirnoću. Drugi gol smo primili posle kiksa, zaslužena pobeda Zvezde u utakmici bez neizvesnoti. Nadam se da ćemo kao i prošle sezone od trećeg kola krenuti u pobedničku seriju – rekao je Dodić.

Povezana vest:  Viganu bod nade u Noriču