lalatovic trening 1

Lalatović zadovoljan pobedom, ali ne i igrom

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan zbog današnje pobede nad Vojvodinom u Super ligi Srbije, ali da igra njegovih fudbalera nije bila na visokom nivou. 
-Nisam toliko oduševljen igrom, kao u prva dva kola, ali sam zadovoljan zbog nova tri boda, koja smo osvojili na vrlo neugodnom gostovanju i srećan sam što nismo još uvek prili gol. Postigli smo gol u ranoj fazi utakmice, a potom ispoštovali sve što smo se dogovorili u svlačionici – rekao je Laltović posle utakmice u Novom Sadu. 
Crvena zvezda je večeras na stadionu Karađorđe pobedila Vojvodinu sa 1:0 u trećem kolu Super lige Srbije, a jedini gol na utakmici postigao je Đorđe Rakić u 17. minutu. 
-Čestitam svojim igračima na borbenosti tokom svih 90 minuta. Drago mi je što smo uspeli da zatvorimo sve prilaze golu, jer mislim da je Vojvodina veoma opasna u napadu. Imaju mnogo igrača koji mogu utakmicu da reše jednim potezom – rekao je Lalatović. 
Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Milan Kosanović imao je zamerke na suđenje. 
-Teško je igrati kada druge stvar i drugi ljudi pomažu drugoj ekipi. Teško se igra kada je neujednačen kriterijum, kada se jednima sviraju određene stvari, a drugima ne. Na kraju smo rizikovali I štopera pomerili napred, išli više srecm nego razumom, ali nismo uspeli – rekao je Kosanović. 
Crvena zvezda se ovom pobedom, makar do sutra, osamostalila na čelu tabele Super lige Srbije, s devet bodova, dok je Vojvodina šesta, sa šest bodova. Poslednja utakmica trećeg kola prvenstva Srbije igraće se sutra na stadionu u Humskoj, a sastaju se Partizan i Donji Srem. 

Povezana vest:  Čičarito: Anćeloti kao Ferguson, daje slobodu u igri