mladen dodic jag kluj

Dodić: Dobro drugo poluvreme nam donelo pobedu

Trener Jagodine Mladen Dodić ocenio je danas da su njegovi fudbaleri kvalitetnom igrom u drugom poluvremenu nadigrali Radnički iz Niša i zasluženo osvojili tri boda. 
-Kad se kaže da je rezultat 3:1 deluje da je mnogo lakše nego što je bilo (zabeležiti pobedu), ali Radnički nam je u prvom poluvremenu pravio mnogo problema, osim tog gola, bili su opasni u kontri I polukontri – ocenio je Dodić. 
Jagodina je danas posle preokreta na svom stadionu pobedila Radnički sa 3:1 u utakmici trećeg kola Super lige Srbije. 
-Mi smo dobro otvorili meč, nekoliko šansi, ali je dekoncentracija usledila u drugom delu prvog poluvremena i nekoliko grešaka koje su nas koštale gola. Drugo poluvreme je bilo onako kako je Jagodina igrala i prošle godine, kako Jagodina mora da igra svaku utakmicu, ali svih i 90. Minuta – kazao je Dodić. 
Dodao je da njegova ekipa mora da se okrene sledećem meču, protiv Vojvodine. Trener Radničkog Dragoslav Stepanović cenio je da je njegova ekipa odigrala loše drugo poluvreme i da je rano primljen gol poremetio igru njegovih fudbalera. 
-Mislim da smo danas videli dva različita poluvremena. U prvom smo bili blizu nečega što se zove igra i kontra i mislim da smo u tom periodu i iznenadili ekipu Jagodine. Pored gola koji smo dali, mislim da smo imali još dve šanse koje nismo iskoristili – kazao je Stepanović. 
-U drugom poluvremenu kao da je sasvim jedna druga ekipa izašla na teren i posle ovoga gola koji smo primili u trećem minutu drugog poluvremena nismo bili nigde. Jagodina je pobedila zasluženo, više je želela i uradila je više u ovom drugom poluvremenu i osvojila je tri boda – dodao je Stepanović. 
Jagodini je ovo bila prva pobeda u sezoni, a u narednom kolu dočekuju Vojovdinu, dok će Radnički ugostiti Donji Srem.

Povezana vest:  Kosta: Konte je imao trenutak ludila