venger trening timVenger: Sančez nije spreman, ali će pokazati pravo lice
 
Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je danas da ga ne brinu slabe igre najvećeg pojačanja Aleksisa Sančeza na startu Premijer lige i u narednom periodu najavio je bolje partije Čileanca.
Sančez je iz Barselone prešao u londonski klub u ovom prelaznom roku u transferu vrednom 42 miliona evra, ali na početku sezone nije pokazao igre kakve se od njega očekuju.
-Aleksis ovom trenutku nije dovoljno fizički spreman, ali me to ne brine previše. Kada bude u potpunosti spreman bolje će igrati i to ide jedno s drugim. Verujem da će vratiti poverenje svih i pokazati zašto je doveden – rekao je Venger novinarima.
Francuski stručnjak je takođe objasnio odluku da napadača Olivjea Žirua ostavi na klupi protiv Evertona (2:2), koji je zamenio na poluvremenu Sančeza.
-Imam veliki izbor u napadu, tako da neke mogu da odmorim. Odlučio sam da to bude Žiru, koji je imao kratak odmor posle Svetskog prvenstva. Znao sam da će u drugom poluvremenu uneti živost i bili smo opasniji. NJegovo prisustvo je veoma važno za tim – zaključio je Venger.
Arsenal u trećem kolu Premijer lige igra protiv Lestera u gostima.
 
PHOTO: Stuart MacFarlane/Arsenal FC
Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Ristovski: Ne želim da izgorimo protiv Partizana