mladen dodic jag kluj

Dodić: Očekujem neizvestan meč protiv Vojvodine

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da njegov tim očekuje kvalitetan i neizvestan meč protiv Vojvodine u 4. kolu Superlige Srbije.
-Utakmice između ova dva kluba u poslednje vreme su pravi derbiji. To su bila i dva vezana susreta u kupu i prevenstvene utakmice, što govori u prilog činjenici da će to biti jedna kvalitetna i neizvesna utakmica. Protivnik je u prva tri kola pokazao izuzetan timski i induvidualni kavlitet, ali naša je želja da ponovimo drugo poluvreme protiv Radničkog iz Niša, podignemo formu i pobedimo – rekao je Dodić na konferenciji za medije. 
On je dodao da priželjkuje pune tribine na Gradskom stadionu u Jagodini.
-Fokusirani smo na utakmicu sa Vojvodinom, respektujemo protivnika, ali sa dosta optimizma i rešenosti idemo da im se revanširamo za poraz u finalu kupa. Sigurno će i oni biti motivisani, s obzirom na to da smo ih u prošloj utakmici ovde pobedili sa 3:0. Sve su to činjenice koje govore u prilog da utakmicu treba pogledati i bilo bi nam drago da ta podrška sa tribine bude veća i jača nego u prethodnom meču – istakao je Dodić.
Jagodina protiv Vojvodine neće moći da računa na povređenog Mileta Savkovića, dok se u tim vraća nekadašnji igrač Novosađana Vuk Mitošević.
-U poslednje vreme smo doveli nekoliko kvalitenih igrača, međutim u ovoj utakmici nećemno moći da računamo na Aleksića, koji još nije stekao pravo igranja, a ni na najnovije pojačanje El Monira čije papire još čekamo – rekao je Dodić.
Golman Jagodinaca Anđeko Đuričić ocenio je da utakmica sa Vojvodinom opravdano nosi epitet derbija.
-Očekuje nas izuzetno neizvesna utakmica, dolazi nam kvalitetna, mlada i talentovana ekipa Vojvodine, doći će da se nadigrava. Na nama je da iskoristimo njihove mane, a prednosti osujetimo. Pozivam navijače da dođu da nas podrže, jer njihova podrška će nam mnogo značiti – rekao je Đuričić.
Utakmica između Jagodine i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati.

Povezana vest:  Dvoboj najvećih: Ronaldo - Mesi 15:15