marko nikolic kzn jul 2014 (1)

LIGA EVROPE, GRUPA C

Marko Nikolić: Atraktivna grupa, nije dovoljno samo učešće

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegov tim dobio atraktivnu grupu u fudbalskoj Ligi Evropa, i da tim ne treba da se zadovolji samim učešćem u ovom takmičenju. 
-Ovo je atraktivna grupa za navijače, i oni će imati tri prilike da napune stadion i podrže ove momke, koji su to zaslužili. Ne možemo da razmišljamo da je dovoljno samo što učestvujemo. Ne treba davati velika obećanja, ali probaćemo da igramo na što kvalitetniji način i da se takmičimo – rekao je Nikolić na stadionu Partizana. 
Žrebom u Monaku određeno je da će Partizan igrati sa Totenhemom, Bešiktašom i grčkim Asteras Tripolisom. 
-Ovo su jako atraktivni protivnici i atraktivna gostovanja, ali je sportski vrlo teška grupa. Favoriti su sigurno Totnehem i Bešiktaš. Tako verovatno razmišljaju i u Grčkoj sada, ali fudbalu svako svakog može da pobedi, i mi idemo da probamo da se takmičimo – rekao je Nikolić. 
On nije želeo da odgovori na pitanje sa koliko bodova ili postignutih golova bi bio zadovoljan. 
-Ne mogu da pričam o tome, mi uvek želimo da pobedimo, ali vreme će pokazati da li ćemo biti u mogućnosti. Ne možemo da se predamo unapred, ko god da je sa druge strane. Grupa je po meri i da zadovolji i navijačke strasti i u kojoj verujem da Partizan može da se takmiči – rekao je Nikolić. 

Povezana vest:  FIFA nezadovoljna prodajom vip karata za SP u Južnoj Africi