par tor lazovic slavlje
Partizan lako protiv Rada, OFK Beograd bolji od Pazara
 
Fudbaleri Partizana savladali su danas kao gosti ekipu gradskog rivala Rada sa 4:0, dok je OFK Beograd na domaćem terenu nadigrao Novi Pazar (3:2), u utakmicama 4. kola Superlige Srbije.
Crno-beli ne znaju za poraz ove sezone, a nakon plasmana u Ligu Evrope uknjižili su nove prvenstvene bodove, lako i na ubedljiv način.
U meču na Banjici, koji je odigran bez prisustva publike, izabranici Marka Nikolića igrali su mnogo bolje i sigurnije, pa su bez problema srušili otpor „građevinara“.
Nakon ranog vođstva preko Škuletića, u nastavku je Lazović dva puta zatresao mrežu, da bi rutinski trijumf, kojim je Partizan ponovo preuzeo čelo tabele, samo overio Fofana.
OFK Beograd je na Karaburni pružio veoma dobru partiju i zasluženo ostvario drugu pobedu ove sezone, dok su Pazarci pretrpeli prvi poraz.
Rezultati:
Rad – Partizan 0:4 (Škuletić 25, Lazović 42, 57, Fofana 88)
OFK Beograd – Novi Pazar 3:2 (Jovanović 33, Čavrić 54, Janković 83 – Ragipović 57, Vidaković 90)
U poslednjem meču 4. kola od 19 sati igraju Jagodina i Vojvodina.
Odigrano juče: Radnički Kragujevac – Borac Čačak 0:1, Mladost Lučani – Napredak 2:1, Radnički Niš – Donji Srem 0:1, Čukarički – Voždovac 2:0, Crvena zvezda – Spartak 1:0.
Tabela: Partizan i Crvena zvezda po 12 bodova, Čukarički 8, Novi Pazar, Borac, Spartak i OFK Beograd po 7, Vojvodina, Rad i Donji Srem po 6, itd.
Povezana vest:  Tomić: Srećan sam zbog onog što sam ostvario u Partizanu