katai predstavljanje 1Katai: Želim Zvezdi da odbrani titulu
 
Novi fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da mu je čast što je došao u klub i poručio da se nada odbrani titule.
Katai će narednih godinu dana provesti na pozajmici, a crveno – beli će na kraju sezone moći da otkupe ugovor od Olimpijakosa.
-Čast je i zadovoljstvo doći u Crvenu zvezdu i igrati na Marakani pred toliko ljudi. Želim da odbranimo titulu, nadam se da ćemo uspeti u tome. Veliki izazov je doći u najveći klub u državi – rekao je Katai na konferenciji za medije na stadionu Marakana.
On je dodao da žali što ranije nije došao Zvezdu i da klub iz Ljutice Bogdana nije bio poslednja opcija tokom prelaznog roka.
-Jedva čekam večiti derbi. Nisam još fizički spreman, nadam se da ću se uskoro vratiti u formu. Nisam pratio dešavanja u srpskoj ligi, ali dosta mi je pomogao nekadašnji napadac Zvezde Ognjen Mudrinski. On mi je rekao sve o klubu i prvi čestitao na dolasku – rekao je Katai, koji će nositi dres sa brojem 27.
Čelnik crveno-belih Blažo Raosavljević rekao je da klub mnogo očekuju od bivšeg fudbalera Vojvodine.
-Očekujem da će opravdati poverenje, nadamo se nastavku saradnje, jer do 30. maja moramo da se izjasnimo o otkupu ugovora. Pregovori su trajali dugo, ali nisu bili teški – rekao je Raosavljević.
Povezana vest:  Vei Di najavio kandidaturu Kine za domaćina Mundijala 2026.