Cristiano Ronaldo Malaga Real Madrid

Ronaldo: Sanjam da moj sin postane fudbaler

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da „sanja“ da njegov sin Kristijano mlađi jednoga dana postane fudbaler. 
-Sanjam o tome, ali može da radi šta god želi. Voleo bih da Kristijano bude fudbaler, ali o tome ja neću odlučivati – rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji. 
Ronaldo je 2010. godine postao otac, ali nikada nije želeo da otkrije ko je dečakova majka. Ronaldova sesta Elma je u julu rekla da je porodica rekla malom Kristijanu da mu je majka umrla, pre nego što nađu bolje rešenje. 
-Jednom smo mu rekli da mu je majka u raju, ali moj brat i moja majka rekli su da to više ne govorimo. Sada mu pričamo da je njegova mama na putu. On se ućuti, zaboravi na to i više ne postavlja pitanja – rekla je Elma. 
Ona je, međutim, rekla da od dečaka neće moći da se sakrije majčin identitet. 
-Ako kasnije Kristijaninjo bude želeo da sazna ko mu je biološka majka, to će biti njegova odluka i niko ga neće zaustaviti – rekla je Elma. 
O dečaku brine Ronaldova majka Dolores Aveiro, koja je u svojoj knjizi navela da je 2010. godine otputovala u SAD da preuzme Kristijana mlađeg kada se rodio. Ona je rekla da je fudbaler insistirao da „dečakova majka zauvek ostane nepoznata“. 

Povezana vest:  Meč Galatasaraj - Bešiktaš registrovan rezultatom 3:0