Cristiano Ronaldo crveni dres

Peres: Nema neslaganja s Ronaldom

Predsednik Real Madrida Florentino Peres rekao je danas da nema nesporazuma sa Kristijanom Ronaldom I istakao da je lojalnost portugalskog fudbalera klubu neupitna. 
-Nema neslaganja. Jako dobro poznajem Ronalda i pored toga što je najbolji na svetu, njegova lojalnost je neupitna – rekao je Peres za španske medije. 
Ronaldo je ranije ove nedelje svojim izjavama nagovestio da nije zadovoljan kako je klub poslovao u prelaznom roku. 
-Imam svoje mišljenje, ali ne mogu da kažem šta mislim. Sutra bih bio na svim naslovnim stranama, a to ne želim. Ali, ako predsednik smatra da je najbolje za tim da dovede te igrače, moramo da poštujemo njegovu odluku – rekao je tada Ronaldo i dodao da su Ahnel di Marija i Ćabi Alonso bili veoma važni igrači madridskog kluba. 
Takođe, najbolji fudbaler sveta je juče izjavio kako bi jednog dana voleo da se vrati u Mančester junajted. Peres je danas još jednom objasnio zašto su Di Marija i Alonso napustili Santjago Bernabeu. 
-Real je Di Mariji dao najbolju moguću ponudu, to je bio maksimum… Nijedan igrač u klubu nema takav prihod (koji je Di Marija tražio) osim Ronalda. Ćabi je blizu kraja svoje karijere i on želi da njom upravlja na svoj način – kazao je Peres. 

Povezana vest:  Karadžić zamolio MUP za pomoć u organizaciji puta