cristiano_ronaldoSPEKTAKL 17. MAJA U LONDONU

Ronaldu 900.000 funti za trosatnu ekzibiciju

 

Najskuplji fudbaler na svetu i zvezda madridskog Reala Kristijano Ronaldo, dobiće 900.000 funti sterlinga za trosatni nastup na ekzibicijskoj priredbi koja će se održati 17. maja u londonskoj O2 Areni. Događaj nazvan „A:3K Football“, čije će održavanje koštati oko deset miliona funti, ima za cilj dobiti pobednika posle niza revijalnih fudbalskih disciplina.

Povezana vest:  Visoka potražnja za ulaznicama za Mundijal u Brazilu

U jednoj od njih će takmičari biti zatvoreni u kavezu obloženom pleksiglasom. U njemu će biti šest golova i dve lopte, a cilj će biti postići što je moguće više pogodaka u određenom vremenu. Suparnici Ronaldu u toj i ostalim igrama bit će Stiven Žerard, Didier Drogba, Cesk Fabregas i David Vilja, a očekuje se da će im se pridružiti još jedno poznato ime.

Povezana vest:  Manćini ne vodi Vidića na turneju po Kini

-Možemo službeno potvrditi da će Ronaldo biti takmičar na ovogodišnjem događaju. Još jedna velika zvezda će popuniti listu učesnika, a verujemo da ćemo njegovo ime moći objaviti naredne nedelje – kazao je za Teri Brn, jedan od organizatora priredbe koju bi uživo trebalo posmatrati oko 15.000 gledalaca.