mladen dodic jag kluj

Dodić: Bili bismo zadovoljni i bodom u Subotici

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da njegova ekipa ne bi bila nezadovoljna bodom protiv Spartaka u Subotici, u utakmici petog kola Super lige Srbije. 
-Imamo zadatak da protiv Spartaka odigramo maksimalno da bismo došli do pozitivnog rezultata. Svima je želja pobeda, ali uz dobru igru bili bismo zadovoljni i nerešenim rezultatom – rekao je Dodić na konferenciji za novinare. 
Utakmica između Spartaka i Jagodine igra se sutra od 16.30 u Subotici. Dodić je istakao da je ekipa iskoristila pauzu u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije da pripremi taktiku za utakmicu sa Spartakom.
-Odlično smo iskoristili ovu pauzu, mislim da smo izvukli pouke iz prethodnog poraza i da ćemo odigrati najbolje što znamo, u defanzivi i ofanzivi, kako bismo došli do pozitivnog rezultata – rekao je on. 
Trener Jagodine istakao je da Spartak ove jeseni igra odgovorno I disciplinovano u odbrani zbog čega na njegovim utakmicama nema mnogo golova. On, međutim, smatra da Jagodina ima dovoljno kvaliteta da izbori povoljan rezultat, ali da njegovi igrači moraju da zaustave Vladimira Torbicu. 
-Koncentrisani smo na popravljanje igre u odbrani jer je u prva četiri kola bilo previše golova u našoj mreži, ali sigurno da uz odgovornu defanzivu ne smemo da odustanemo od ofanzive, da postignemo gol. Torbica je dugi niz godina motor te ekipe, taj motor moramo da zaustavimo – rekao je Dodić. 
On je rekao da će u Subotici na rezervnoj klupi biti Ognjen Ožegović, Milan Milinković i Dušan Martinović, a da Muhamed El Monir i Ivan Aleksić još nisu stekli pravo nastupa. Fudbaler Jagodine Aleksandar Cvetković ocenio je da je ekipa iz Subotice u prethodna četiri kola dokazala da ima kvalitet. 
-Očekuje nas teška utakmica u gostima. To je ekipa koja ima dobru defanzivu, ali smo mi na treninzima upravo vežbali kako da probijemo njihov bedem. Nadam se da ćemo se iz Subotice vratiti zadovoljni – rekao je Cvetković. 
Posle četiri kola Jagodina zauzima 11. mesto na tabeli sa četiri boda, a Spartak na osmom mestu ima tri boda više. 

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Borusiji izmakla pobeda, šou Ronalda u Amsterdamu