Francesco Totti
Toti: Želimo da ponovimo uspeh Atletika iz prošle sezone
 
Kapiten Rome Frančesko Toti rekao je danas da će njegov tim slediti primer madridskog Atletika, koji je prošle sezone igrao finale Lige šampiona i osvojio Primeru.
Roma će posle tri godine odsustva igrati u najjačem evropskom takmičenju, a rival na startu biće joj moskovski CSKA na stadionu Olimpiko.
-Videćemo da li smo spremni da prekopiramo igru Atletika iz prošle sezone. Daćemo sve od sebe kako bi ostavili dobar utisak. Bilo bi neverovatno kada bismo ostarili uspeh kao što je madridski tim imao prošle sezone. Roma zaslužuje da svake godine igra Ligu šampiona – rekao je Toti na konferenciji za medije.
Italijanski klubovi će ove sezone imati samo dva predstavnika u Ligi šampiona, pored rimskog kluba igraće i šampion Juventus.
-U ovom trenutku ima dosta jačih liga od Serije A. Nekada su Inter i Milan bili odlični u Evropi, ali više nisu na tom nivou. Nadam se da ćemo mi dogurati što dalje – naveo je Toti.
On je naglasio da nije siguran da li će mu biti ovo poslednja sezona u karijeri.
-Srećan sam zbog svega što postigao u karijeri, ali i sada mogu dosta da pružim. Verujem da imam još mnogo toga da dam Romi. Kada ne budem više mogao, prvu ću reći da je kraj – zaključio je Toti.
Pored Rome i CSKA u E grupi Lige šampiona nalaze se minhenski Bajern i Mančester Siti.
Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Danci nakon šest godina na velikom takmičenju