goool_1Frikomov Sladoled GOOOL zvanični sladoled Orlova

 

Kompanija Frikom i Fudbalski savez Srbije potpisali su u ponedeljak (10. maja) sponzorski ugovor po kome je novi Frikomov sladoled GOOOL postao zvanični sladoled fudbalske reprezentacije Srbije. Sporazum o sponzorstvu potpisali su generalni direktor kompanije Frikom Gojko Đošić i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Kompanija Frikom, kao regionalni lider u prozvodnji sladoleda, koristeći najsavremeniju tehologiju i kvalitetne sastojke, nastoji da prati nove trendove kako bi vernim potrošačima priredila iznenađenja i inovativne proizvode svake sezone. Ove godine, u čast učešća reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Južnoafričkoj Republici, kompanija Frikom osmislila je i napravila sladoled GOOOL.

Povezana vest:  Milanović: Ne brojim poraze, ali nam bod znači

Generalni direktor kompanije FRIKOM Gojko Đošić očekuje da će reprezentativci Srbije uživati u osvežavajućem ukusu GOOOL sladoleda i da će im ovaj sladoled dati dodatnu snagu za postizanje što većeg broja golova na predstojećem prvenstvu, kao i da će naše navijače inspirisati da srčano i fer navijaju.

-Kompanija Frikom i svi zaposleni u ovoj kompaniji će iz sveg srca bodriti „orlove“ u Južnoj Africi. U ovoj sezoni i svake naredne Frikom će se truditi da ispunjava potrebe potrošača i uz već tradicionalne sladolede da ih obraduje kvalitetnim novim sladoledima – rekao je direktor Đošić nakon što mu je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić uručio dres fudbalske reprezentacije Srbije.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Sabela: Sve je u redu sa mnom i Mesijem

Sladoled GOOOL je u atraktivnoj formi fudbalskog dresa i ima ukus vanile i čokolade. Na svakom štapiću sladoleda GOOOL nalazi se kod koji potrošačima omogućava da uđu u Frikomov svet fudbala, odigraju  kompjutersku igricu i osvoje vredne poklone. Svi virtuelni igrači mogu da sa Dankom Lazovićem pimpuju loptu, brane sa Vladimirom Stojkovićem i zadaju glavom udarac ka golu sa Nikolom Žigićemem,sa Markom Pantelićem preciznim šutiranjem očiste sve lopte na ekranu, sa Zoranom Tošićem vežbaju dribling ili , pak sa Nenadom Milijašem iz 20 šuteva savladaju protivničkog golmana.

Povezana vest:  Blater definitivno neće biti kandidat na izborima FIFA

Dnevna nagrada za najboljeg igrača na Frikom sajtu je zvanični dres fudbalske reprezentacije Srbije, nedeljna mobilni telefon sa 1.000 dinara kredita, a mesečna Sony Playstation 3.

Frikom je spremio i specijalno iznenađenje za najspretnije igrače u Frikom igrici.  Od 8. maja do 30. maja.2010. trajaće nadmatanje za odlazak u Južnu Afriku, gde će najbolji igrač moći da sa najboljim drugom ili roditeljem podrži reprezentaciju Srbije.