Sinisa Mihajlovic ljutMihajlović: Znam da se branim

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je večeras da se nije mnogo potresao zbog napada navijača jer zna da se brani.
Mihajlović se u subotu u Đenovi ispred hotela u kojem je bila smeštena njegova ekipa potukao sa navijačem tog kluba, koji je počeo da vređa bivšeg selektora reprezentacije Srbije.
-Nije lepo kada te neko vređa i napadne, ali srećom znam da se branim. Mislim da je doneo pogrešnu odluku – rekao je Mihajlović za Gazeta delo Sport.
Napadač je tom prilikom nasrnuo na Mihajlovića, udario ga u lice i slomio mu naočari za sunce, što je razbesnelo srpskog trenera. Usledio je fizički obračun, a veći incident sprečili su fudbaleri Sampdorije.
Mihajlović se osvrnuo i na prvenstvanu utakmicu italijanske Serije A, u kojoj je Sampdorija odigrali nerešno 0:0 na gostovanju protiv Sasuola.
-Znali smo da će biti teško. Pokušali smo da dobijemo meč, promenili smo sistem igre, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu je bilo dosta vruće i mislim da su obe ekipe pale u tempu zbog teških uslova za igru – dodao je Mihajlović.

Povezana vest:  Kamenovan konvoj sa navijačima Novog Pazara