lalatovic czv kup010Lalatović: Sa Borcem večeras bilo tek prvo poluvreme

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Borca i plasmanom u osminu finala kupa, ali da večerašnji uspeh mora da bude potvrđen i u prvenstvenom duelu protiv istog rivala u predstojećem kolu u Čačku.
Crveno-beli su večeras u Beogradu slavili protiv Čačana rezultatom 1:0.
-Bila je ovo teška utakmica za nas, znali smo da Borac ove sezone igra dobro. Počeli smo sa dva napadača pošto smo hteli da rešimo sve u prvom popluvremenu, nismo iskoristili šanse, ali ipak postigli taj jedan gol i bili bolji. Ovo je tek prvo poluvreme duela sa Borcem, jer nas očekuje meč u Čačku – izjavio je Lalatović posle utakmice.
On je dodao da je Danijel Avramovski obnovio povredu primicača zbog koje je zamenjen početkom drugog poluvremena.
-Nadam se da će Avramovski biti spreman za drugi meč sa Borcem. Obnovio je povredu pošto nije prošao pripreme sa ekipom, taj isti problem ima i Katai, koji je došao potpuno nespreman. Obojica su pokazali da su dobri igrači, ali da nisu dovoljno fizički pripremljeni – kazao je Lalatović i naglasio da očekuje još teži meč u Čačku, gde Crvena zvezda tradicionalno ima dosta problema sa domaćim timom.
Trener Borca Bogić Bogićević rekao je da su crveno-beli zasluženo prošli u osminu finala državnog kupa.
-Odigrali smo korektnu utakmicu. Borac se ravnopravno nosio sa Crvenom zvezdom, imao nekoliko odličnih šansi, ali nije ih iskoristio – zaključio je Bogićević.

Povezana vest:  FA optužio Vijeru za nasilničko ponašanje