Lazio UdineseUdineze odneo sva tri boda iz Rima

Fudbaleri Udinezea savladali su večeras u Rimu ekipu domaćeg Lacija sa 1:0, u poslednjoj utakmici 4. kola italijanske serije A.
Tim Andree Stramaćonija potvrdio je dobru formu na početku sezone i zabeležio treću pobedu kojom je preuzeo treće mesto na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećima Juventusom i Romom.
Gol odluke postigao je francuski napadač Siril Tereo sredinom prvog dela susreta, a gosti su zatvorenom igrom u nastavku umeli da sačuvaju prednost i obezbede značajan uspeh.
Zanimljivo je da Stramaćoni večeras u startnoj postavi nije imao nijednog Italijana, a tek u nastavku zaigrali su Di Natale i Belmonte.
Srpski golman Željko Brkić meč je presedeo je na klupi.
Lacio je priredio novo razočaranje navijačima i trećim porazom ostao u donjem delu tabele.
Srpski napadač u timu domaćina Filip Đorđević odigrao je drugo poluvreme, ali nije uspeo da savlada protivničkog golmana Karnezisa.
Lacio – Udineze 0:1 (Tereo 26)
Odigrano juče: Kaljari – Torino 1:2, Fiorentina – Sasuolo 0:0, Inter – Atalanta 2:0, Napoli – Palermo 3:3, Parma – Roma 1:2, Sampdorija – Kjevo 2:1, Juventus – Ćezena 3:0, Verona – Đenova 2:2.
Odigrano u utorak: Empoli – Milan 2:2.
Tabela: Juventus i Roma po 12 bodova, Udineze 9, Inter, Sampdorija i Verona po 8, Milan 7, Đenova i Fiorentina po 5, itd.

Povezana vest:  Milanović: Ne brojim poraze, ali nam bod znači

PHOTO: ALBERTO PIZZOLI/AFP