marko nikolic kzn jul 2014 (3)

Treneri Partizana i OFK-a žale što utakmica nije u subotu

Utakmica Sedmog kola srpskog prvenstva između Partizana i OFK Beograda igraće se naknadno, pošto zbog bezbednosti ne može da se održi u subotu, odlučila je danas Zajednica superligaša. Ostali dueli sedmog kola igraće se u ponedeljak, 29. septembra, u terminu koji Partizanu ne odgovara, jer će se u četvrtak sastati sa grčkim Asterasom u Ligi Evropa. 
Trener Partizana Marko Nikolić rekao je agenciji Beta da „nema poseban komentar“ kada se radi o takvoj odluci Zajednice. 
-Ljudi zaduženi za takmičenje su doneli takvu odluku. Razumem I njihovu poziciju u odnosu gogađaje zbog kojih se sve ovo dešava. Bili su veoma korektni prema Partizanu, pre svega direktora Vladimira Bulatovića – rekao je Nikolić. 
Prema njegovim rečima, crno-beli će se prilagoditi situaciji. 
-Bilo je bolje da smo to znali pre utakmice u Kupu, drugačije bismo podelili minute igračima, ali bolje i sada, nego da odluka nije donesena uopšte. Ne znam da li će to štetiti ili koristiti Partizanu, vreme će pokazati – kazao je Nikolić. 
Trener OFK-a Dejan Đurđević istakao je da je svaki njegov komentar „suvišan“ i da bi više voleo da je utakmice zakazana za subotu. 
-Bio sam spreman na obe opcije, i da igramo i da ne igramo. Okolnosti su takve da više sile, političke, utiču na nas. Voleo bih da se igra sutra, ali ako su nadležne institucije rekle da ne može, ja to moram da poštujem – rekao je Đurđević.
Termin utakmice između Partizana i OFK Beograda biće naknadno poznat posle dogovora dva kluba i direktora lige. 

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Mršava pobeda Barse, poraz Almerije, remi Valensije i Atletika