Jose Mourinho Chelsea Cardiff

Morinjo: Brine me fizička pripremljenost Koste

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo rekao je danas da je zabrinut zbog fizičke pripremljenosti napadača Dijega Koste i dodao ne može da mu zabrani da nastupa za reprezentaciju. 
-Svi znaju da Kosta ima problema za zadnjom ložom već duže vreme I ako mene pitate, on ne bi trebalo da igra za reprezentaciju na predstojećoj utakmici, ali ja se tu ništa ne pitam… Ako ga reprezentacija želi mi to moramo da ispoštujemo – rekao je Morinjo.
Kosta ima problema sa povredom leve butine još od novembra prošle godine, te nije u stanju da igra više od jednog meča nedeljno. Morinjo je rekao da Kosta neće biti u startnoj postavi Čelsija u utorak za utakmicu sa Sportingom u Ligi šampiona, ukoliko naturalizovani Španac počne utakmicu protiv Aston Vile za vikend. 
Čelsi će se sutra u šestom kolu Premijer lige sastati sa Aston Vilom, a Morinjo je rekao da njegova ekipa mora da se dokaže na tom meču. 
-Aston Vila je sada drugoplasirana ekipa u šampionatu i to će biti izuzetno teška utakmica, jer se sastaju lideri. To je jedino što me brine. Mi moramo da se dokažemo protiv njih i u utakmicama koje nam predstoje – kazao je on. 
Čelsi posle pet utakmica u šampionatu zauzima prvo mesto sa 13 bodova, a prate ga Aston Vila i Sautempton sa po 10 bodova. 

Povezana vest:  Romario: Pred Mesijem je dug put do najboljeg igrača u istoriji!