marko nikolic par nefci

Nikolić: Idemo u Grčku da se „potučemo“ i pobedimo

Trener Partizana Marko Nikolić najavio je danas veliku borbu, ratničku utakmicu i pobedu njegove ekipe u Grčkoj protiv ekipe Asterasa u Ligi Evrope.
-Posle neplanirane pauze čeka nas teško gostovanje grčkom klubu, koji je prethodnih godina u vrhu njihovog prvenstva. Igru formiraju na strancima, uglavnom na Argentincima, imaju kvalitet i uzuzetno su agresivni. Mi smo u dobrom ritmu, nećemo da se zadovoljavamo malim stvarima, iz skromnosti i u miru idemo u Grčku da igramo dobar fudbal i nadam se ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.
On je dodao da crno-beli imaju određene zdravstvene probema koje rešavaju u hodu.
-Nikola Drinčić ima sličnu povredu kao Nejmar na Mundijalu, samo blažeg inteziteta. Juče je odradio kvalitetan trening, ali ne sa ekipom, već individualno i očekujem ga u avionu za Grčku. Vladimir Volkov je juče prvi put trenirao sa timom, dok je Branko Ilić imao problem sa virusom, ali kod njega je već danas bolja situacija – rekao je Nikolić.
Trener Partizana istakao je da ključ utakmice protiv Asterasa leži u borbenosti.
-Nikad kao do sada moramo da dobijamo ničije lopte, Asteras „ratuje“ svih 90 minuta i čeka svoju šansu. Pokušaćemo da se „potučemo“ sa njima na terenu. Ako ne verujemo u velike ciljeve, ne možemo ni da ih ostvarimo – poručio je on.
Novinare je interesovala i situacija oko štopera Nikole Vujadinovića, koji trenira sa ekipom iz Humske.
-On trenira sa nama, imamo kvalitetan odnos, ako su njegove dobre izjave o Partizanu pokazatelj da možemo da napravimo saradnju, onda ću ja da budem srećan – kazao je Nikolić.
Utakmica drugog kola C grupe Lige Evrope Asteras – Partizan igra se u četvrtak od 21.05 u Grčkoj.

Povezana vest:  Benfika dovela Bruna Sezara za šest miliona evra