Lopta Lige sampiona

Drugu godinu zaredom jedan od mališana iz Srbije biće nosilac lopte Lige šampiona!

Čuveno fudbalsko  takmičenje, Liga šampiona, i ove godine, 2. godinu zaredom,  imaće predstavnika Srbije kao zvaničnog nosioca  lopte Lige šampiona. Jedan mališan iz Srbije pojaviće se na stadionu Alijanc Arene na utakmici Bajern – Roma, koja se održava 5. novembra u Minhenu, a  kvalifikacije za ovako zanimljivo angažovanje stiču se prvi put preko mreže Facebook, za sve koji imaju od 10 do 14 godina.

Povezana vest:  Barselona samo dva trofeja udaljena od Reala

Kvalifikacije imaju dva kruga. U prvom krugu organizovana je Facebook igra memorije koja traje do 20. oktobra, a već  je  2500 igrača oprobalo svoje umeće. Najboljih osam biće pozvano u drugi krug, na finalno takmičenje koje će se održati 26.oktobra  u sportskoj prodavnici  „Đak“ kada će se na osnovu spretnosti sa loptom odrediti pobednik i ovogodišnji nosilac lopte Lige šampiona. 

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Zvezda nije uspela, 0:0 protiv Černomoreca

Nagrade za finaliste obezbedili su adidas i Đak sport, a najbolji među njima odlazi u Minhen u pratnji jednog roditelja i dobija titulu Nosioca oficijalne lopte.  „On ili ona“ će 5. novembra,  pod ruku sa nekom od poznatih fudbalskih zvezda Bajerna ili Rome, zakoračiti na teren Alijanc Arene. Drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobijaju fudbalske patike iz adidas Predator kolekcije, a ostali finalisti dobijaju na poklon zvaničnu loptu  Lige šampiona.

Povezana vest:  Raspucani Nant i Bordo, Sošo se ne predaje

U igri memorije na Facebook-u mogu da učestvuju i stariji od 14 godina, a najbolji

će dobiti vrednosni vaučer od 300 evra za kupovinu adidas fudbalskih proizvoda u “Đak” sport radnjama, drugoplasirani vaučer od 200 evra, a trećeplasirani vaučer u vrednosti od 100 evra.