Gianni De BiasiAlbanci će o Srbiji razmišljati posle utakmice sa Danskom

Selektor fudbalske reprezentacije Albanije Đani De Bjazi rekao je danas da će o utakmici protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo razmišljati tek posle susreta sa Danskom.
-Koncentrisaćemo se na utakmicu sa Danskom, ne bih pre toga pričao o susretu sa Srbijom. Danska je težak protivnik, koji igra veoma brzo I fizički je dobro pripremljen. Svesni smo toga i borićemo se, na svakom meču idemo na pobedu – rekao je Di Bjazi albanskim medijima.
Albanija će 11. oktobra dočekati Dansku u drugom kolu Grupe I, dok će tri dana kasnije gostovati Srbiji.
Na De Bjazijevom spisku su golmani: Ertrit Beriša (Lacio), Orges Šehi (Skenderbeg) i Alban Hodža (Partizani).
Odbrambeni igrači: Andi Lala (Janina), Ermir Lenjani (Sent Galen), Elseid Hisaj (Empoli), Lorik Cana (Lacio), Debatik Curi (Tirana), Ansi Agoli (Karabag), Taulant Džaka (Bazel), Mergim Mavraj (Keln) i Amir Rahmani (Partizani).
Vezni fudbaleri: Herolind Šalja (Od), Emiljano Vila (Partizani), Burim Kukeli (Cirih), Škelzen Gaši (Bazel), Ergis Kače (Paok), Odise Roši (Frankfurt), Amir Abraši (Grashopers), Armando Vajuši (Liteks), Alban Meha (Paderborn), Ervin Bulku (Tirana) i Valdet Rama (Minhen 1860).
Napadači: Edmond Kaplani (Frankfurt), Sokol Čikaleši (Split), Hamdi Salihi (Hapoel) i Bekim Balja (Slavija Prag).
Albanija je u prvom kolu kvalifikacija za kontinentalni šampionat u Francuskoj napravila veliko iznenađenje, pošto je kao gost u Aveiru pobedila Portugal sa 1:0.

Povezana vest:  Runi plaća 90.000 funti staroj menadžerskoj firmi

PHOTO: GENT SHKULLAKU/AFP