ofk slavljeOFK nastavlja sa dobrim rezultatima, nova pobeda Radničkog
 
Fudbaleri OFK Beograda ubedljivo su danas sa 4:0 kao domaćini savladali Donji Srem, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.
Dvostruki strelac za OFK bio je Dejan Dražić, u 18. i 48. minutu, dok su po gol postigli Ivica Jovanović u 38. i Aleksandar Paločević u 49.
OFK je četvrti na prvenstvenoj tabeli sa 14 bodova, koliko ima I Spartak, koji je na svom terenu u Subotici igrao nerešeno bez golova sa Napretkom.
Radnički iz Niša je izašao iz zone ispadanja, pošto je zabeležio drugu pobedu u sezoni savladavši favorizovani Čukarički sa 2:1. Strelci za domaćina bili su Vladan Pavlović u trećem i Vladimir Đilas u 55. minutu, dok je za goste gol dao Staniša Mandić u 90.
Ekipa iz Niša sada ima šest bodova i 13. je na tabeli, dok je Čukarički šesti sa 12 bodova.
Rad je izbio na osmo mesto pobedom u gostima nad Radničkim 1923 u Kragujevcu. „Građevinari“ su dobili 3:0 golovima Aleksandra Simića u 26, Vladimira Rodića u 72. i Petra Jelića u 88. minutu.
Jagodina je zabeležila prvu pobedu posle četiri utakmice bez trijumfa, pošto je kod kuće savladala Borac sa 2:0 golovima Đorđa Šušnjara u sedmom i Milana Đurića u 54. minutu.
Crvena zvezda će od 18.00 dočekati poslednje plasirani Voždovac, dok će od 19.00 u Novom Sadu igrati Vojvodina i Novi Pazar. Poslednju utakmicu kola sutra od 15.00 igraće Mladost i Partizan u Lučanima.
 
PHOTO: OFK Beograd
Povezana vest:  LAV FUTSAL SUPERLIGA, KMF Ušće-Blok 21 ne zna za poraz