Cristiano Ronaldo slavlje LS

Ronaldo i Benzema za novu pobedu Reala

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras Atletik Bilbao sa 5:0 u poslednjoj utakmici sedmog kola španske Primere. Real su do pete pobede u šampionatu, a četvrte uzastopne, predvodili Kristijano Ronaldo koje sa tri i Karim Benzema sa dva postignuta gola.
Mrežu Bilbaa prvi je zatresao Portugalac u drugom minutu. On je udarcem glavom savladao golamana gostiju, a posle centaršuta Gereta Bejla. Na 2:0 povisio je Benzema u 41. minutu. I on je gol postigao glavom, a ovoga puta centrirao je Luka Modrić. 
U 55. minutu bilo je 3:0 za Real, a strelac je bio Ronalno. I u akciji kod ovog gola su učestvovali Benzema u Bejl. Benzema je proigrao Bajla, koji je povukao po desnoj strani i ubacio loptu na peterac Ronaldu kojem nije bilo teško da matira golmana Bilbaa. 
Benzema je u 69. minutu postigao svoj drugi gol posle asistencije Ronaldo, koji je postavio konačan rezultat u 88. minutu. Real je nakon sedam odigranih kola u Primeri četvrti na tabeli sa 15 bodova, dok je Bilbao pretposlednji sa samo četiri osvojena boda. 

Povezana vest:  Ronaldo: Rivalstvo sa Mesijem je zdravo za obojicu