Antonio Conte Juventus

Konte: U reprezentaciju pozivam igrače, ne isključujem ih

Selektor Italije Antonio Konte rekao je danas da još nije vreme da u reprezentaciju pozove fudbalera Liverpula Marija Balotelija. 
-Ja pozivam igrače u reprezentaciju, ne isključujem ih. To su dve veoma različite stvari – rekao je Konte objašnjavajući italijanskim medijima zašto u reprezentaciju nije pozvao Marija Balotelija. 
Konte, koji je postao selektor posle Svetskog prvenstva, kazao je da su ostali napadači koji su na spisku više zaslužili poziv od novog fudbalera Liverpula. 
-Baloteli je počeo novi ciklus, nije to lako i mislim da moramo da mu damo vreme da se integriše u novom klubu. Pratimo ga, kao i sve italijanske fudbalere u inostranstvu – rekao je Konte. 
Na spisku italijanskog tima za predstojeće kvalifikacione duele ima šest napadača, a novo ime je Gracijano Pele iz Sautemptona. 
-Gracijano je sa 50 golova u dve godine zaslužio poziv, on je sada u Premijer ligi i radoznao sam da vidim izbliza da li može da odradi posao – istakao je Konte. 
Italija će 10. oktobra dočekati Azerbejdžan, dok će tri dana kasnije gostovati Malti u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

Povezana vest:  Milan bez Tijaga, Bonere i Gatuza na Palermo