roj hodzsonKVALIFIKACIJE ZA EP 2016
Hodžson: Bio je ovo težak posao

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson ocenio je da je večerašnji meč protiv Estonije bio težak i istakao da će ta reprezentacija praviti velike problema svim timovima u grupi.
-Bio je ovo težak posao. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali nismo iskoristili svoje šanse, pa se osetilo malo frustracije u vazduhu. Svi su bili svesni da ako igraju dobro mogu na kraju da iskoriste šanse… Srećom, uradili smo to u drugom poluvremenu I sada imamo četiri pobede u nizu. Estonija će napraviti probleme svim reprezentacijama… – rekao je Hodžson za britanske medije.
Fudbaleri Engleske pobedili su večeras Estoniju sa 1:0 u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a jedini gol na meču postigao je kapiten Vejn Runi iz slobodnog udarca.
-Znali smo kakva će biti utakmica. Ovo je dobra pobeda. Što se gola tiče, bilo je blizu pa sam se fokusirao na to da šutiram preko živog zida… Pokazao sam tokom godina da sam uvek sposoban da postižen golove – kazao je Runi nakon meča.
Izabranici Roja Hodžsona su tako upisali i treću pobedu u kvalifikacijama i prvi su na tabeli Grupe E sa devet bodova.

Povezana vest:  Rašović: Nećemo se štedeti, sad je Metalac najvažniji