radovan curcic kzs feb 2013 (1)

Ćurčić: Navikli na probleme, ali verujem u uspeh

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćuričić rekao je da veruje u svoje izabranike i istakao da mogu da izbore plasman na prvenstvo Evrope.
Mladi fudbaleri Srbije (igrači do 21 godine) sutra se u Kadizu sastaju sa vršnjacima iz Španije u revanšu baraža za učešće na šampionatu u Češkoj, nakon što su u prvom meču u petak u Jagodini odigrali bez golova (0:0).
S obzirom na to da će kapiten Marko Petković odsustvovati zbog povrede kolena, kao i da u konkurenciji za tim zbog parnih kartona neće biti ni Aleksandra Pantića, Ćurčić je ponovo primoran da ?krpi“ startnu postavu.
-Navikli smo na kadrovske probleme, prate nas kroz cele kvalifikacije, ali sigurno nećemo da dozvolimo da nas to deprimira sada kada smo stigli do kraja. Verujem u ovu ekipu i verujem da nam igra koju smo prikazali u Jagodini može doneti rezultat koji će nas sve obradovati. Naravno, svestan sam da će Španija drugačije igrati, da će biti ofanzivnija, ali ponavljam, verujem da možemo uprkos svemu da se plasiramo u Češku – rekao je Ćurčić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.
Revanš utakmica baraža između mladih fudbalera Španije i Srbije igra se sutra u Kadizu od 18 sati.

Povezana vest:  Albanci žele bodove: Nismo došli u Francusku na odmor