Rudi Garcia Roma

Garsija: Roma će biti šampion

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija rekao je danas da veruje da je njegova ekipa jača od Juventusa i da će biti šampion Serije A. Roma je u poslednjem kolu Serije A pre reprezentativne pauze izgubila od Juventusa sa 3:2, tako da ekipa Rudija Garsije sada zaostaje tri boda za šampionom Italije. Taj buran meč obeležili su penali, isključenja igrača i trenera Rome, kao i koškanje igrača na terenu. 
I pored tog poraza, Garsija je naveo da je u toj utakmici video dovoljno pozitivnih stvari koje dokazuju da Roma može do Skudeta ove godine. 
-Bio sam ponosan na svoje igrače u toj utakmici.. Pokazali su karakter i naterali su me da shvatim da smo jači od Juventusa i da mogu jasno da kažem – osvojićemo titulu, mi to možemo – rekao je Garsija za italijanske medije. 
Fudbaleri Rome danas od 18.00 dočekuju Kjevo u sedmom kolu Serije A. 
-I zato što smo jači, danas moramo da pobedimo – dodao je Garsija.
Poraz od Juventusa okončao je pobednički niz Rome na početku sezone u Seriji A. Pored toga što je trenutno druga na tabeli Serije A, Roma je na drugom mestu i Grupe E Lige šampione. 
Roma u utorak igra protiv Bajerna iz Minhena u Ligi šampiona. 
-Ja sam vođa čopora, ali moji igrači su vukovi. Kad izađu na teren moraju da budu svesni svojih prednosti i da pokažu tu snagu na terenu – kazao je Garsija. 
Meč između Rome i Bajerna igra se u utorak u Rimu od 20.45. 

Povezana vest:  Nikolić: Odnosom da zaslužimo sportsku sreću